naamloos2

Aroma diffuser Brumi-Breezer (voor in de auto)

Aroma diffuser Brumi-Breezer (voor in de auto)
32.95
InStock
Levertijd: 1-2 werkdagen
Aantal

Nu ook in de auto heerlijk genieten van je favoriete Boles d'olor geuroliën!

Een aroma diffuser voor in de auto, dat is de ideale oplossing! Je kunt de Breezer Aroma Diffuser aansluiten aan op de sigarettenaansteker in de auto.

Voeg een aantal druppels (1-2) bij het water in de diffuser en je auto ruikt heerlijk. In onze collectie hebben we van Boles D'olor een collectie Brumas de Ambients geuroliën.

De Breezer is de eerste ultrasonisch mist diffuser die ontworpen is voor gebruik in de auto. De Breezer maakt gebruik van een innovatieve ultrasone macro-mist-technologie die water en geur omzet in micro druppels. Deze zeer fijne nevel helpt vocht vast te houden, de statische electriciteit te verminderen, alsook de straling geproduceerd door electrische componenten en andere schadelijke vluchtige organische stoffen.

Gebruiksaanwijzing: De bediening is eenvoudig: draai het waterreservoir open en vul deze met 50 ml mineraal (of gezuiverd water) en een paar druppels (niet meer dan 5 a 6) Boles d’olor geurolie of de Boles d’olor botanical olie. Draai het waterreservoir weer vast en stop de Breezer in de 12V aansluiting van de auto. De Breezer kan op 2 verschillende standen ingesteld worden. Continue als luchtbevochtiger (blauw licht) of met een interval als geurverspreider (paars licht). Wanneer het water reservoir leeg is of wanneer de Breezer meer dan 2 uur achter elkaar aan staat, schakelt de Breezer vanzelf uit. De Breezer is zodanig ontworpen met een verstelbare standaard, die het gebruik in bijna alle mogelijke posities mogelijk maakt.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN