Levertijd: 2-3 werkdagen           Verzendkosten 4,95 NL (gratis v.a. 49,95)         Verzendkosten 8,95 BE (gratis v.a. 79,95)   
Winkelwagen
header 19 11

Orgonite Power-sleutelhangers

Wauw, het wordt niet magischer of esoterischer dan dit. Deze Orgonite Power-sleutelhangers, ook wel powerflow-objecten genoemd, zijn gemaakt met edelsteenchips, koper, metaalvijlsel en bevatten esoterische objecten. 

Orgonite is erg populair geworden als een spiritueel hulpmiddel voor genezing en als bescherming tegen elektromagnetische vervuiling.
Veel mensen merken positieve emotionele effecten op in de aanwezigheid van orgon-generatoren, stemming en emoties hebben de neiging om te verheffen. Sommige mensen melden dat ze beter en gezonder kunnen slapen met een orgongenerator in de slaapkamer.

AWGifts Orgonite sleutelhangers zijn allemaal ambachtelijk gemaakt met spirituele inspiratie, dus de ontwerpen kunnen enigszins afwijken van de afgebeelde.


Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN