naamloos2

Aroma verstuiver


Elektronische LED-kleur Aroma Verstuivers

Een aroma diffuser is een simpele en effectieve manier om een heerlijke geur aan je huis te geven en om daarnaast ook nog eens te werken als een mini-luchtbevochtiger. Zo wordt onder andere de lucht minder statisch.
Een aroma diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën op een milieuvriendelijke manier. Aroma diffusers die werken op basis van koude verneveling zijn het meest effectief en door de mooie vormgeving zijn ze ook nog eens een aanwinst voor ieder interieur.

Naast een geurverspreider is de aroma diffuser ook nog eens een perfecte mini-luchtbevochtiger. Dit omdat het water in de diffuser door middel van hoge frequente trillingen wordt omgezet in stoom, hierdoor ontstaat een koude verneveling. Door dit proces blijven de moleculen van de etherische olie in tact en heeft de diffuser ook een therapeutische werking.

Er wordt gezegd dat diffusers met etherische olie ook uitermate geschikt zijn om de lucht te desinfecteren bij ziektes en te helpen bij het bestrijden van de symptomen van griep en verkoudheid. Het brengt verlichting bij een verstopte neus, hoesten en keelpijn. Bekijk hierbij altijd de gebruiksaanwijzing en de voorlichting van de bepaalde etherische olie. Je kunt hierbij denken aan geuroliën als kruidnagel, tea tree, eucalyptus, tijm en pepermunt. Maar ook hier geldt dat de werking per merk en per olie verschilt.

Het is aan te bevelen om voorzichtig te zijn met geurolie welke citrusstoffen bevatten. Sommige citrushoudende oliën kunnen de binnenkant van het de aroma diffuser aantasten.

Wanneer je het water van de diffuser gaat verversen, is het aan te bevelen om het waterreservoir even schoon te maken met een droge schone doek.
 

 


Sorteer op:
 
Aroma verstuiver  met Bluetooth - Led en Timer


Levertijd: 1-2 werkdagen
InStock
49.95

Aroma verstuiver - Palermo USB 120 ml


Levertijd: 1-2 werkdagen
InStock
25.95

Aroma verstuiver - Helsinki USB 120 ml


Levertijd: 1-2 werkdagen
InStock
29.95

Aroma verstuiver - Palma  schelp effect USB 400 ml


Levertijd: 1-2 werkdagen
InStock
39.95

Aroma Verstuiver - Hout look - USB 210 ml


Levertijd: 1-2 werkdagen
OutOfStock
34.95

Aroma diffuser Brumi-Breezer (voor in de auto)


Levertijd: 1-2 werkdagen
InStock
32.95

 
* Levertijden kunnen afwijken i.v.m. feestdagen en/of weekenden
* Let goed op de aangegeven levertijd onder het product. 
* Levertijd 1-2 werkdagen
* Levertijd 3-4 werkdagen
* Levertijd 5-8 werkdagen
* Bestellingen worden verzonden als alles geleverd kan worden, tenzij anders afgesproken
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN