naamloos2

Pet Remedies

Boles d'olor - Pet Remedies

Vervang vieze geuren door fris ruikende, aangename geuren.

We zijn allemaal gek op onze huisdieren, maar soms merk je, wanneer je je huis binnengaat, dat het niet helemaal fris ruikt. Je gaat dan aan de slag met allerlei middeltjes om die vieze geur te verwijderen, om te beginnen met luchtverfrissers die maar heel kort werken of die meteen op je longen slaan. Gelukkig is er nu door Bolos d’olor een definitieve oplossing gevonden voor dit probleem: een speciale lijn die nare geuren elimineert: Pet Remedies.

Hoe het werkt: De vieze geur bij huisdieren wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van organische zuren, carbonzuur en/of aldehyden zoals MMB, ammoniak, indool en scatool en/of mercaptaan. Soms kan een onaangename geur in b.v. de keuken of badkamer ook ergens anders door worden veroorzaakt. Ook deze geuren zijn met Pet Remedies te bestrijden.

4 stappen om de vieze geuren van onze huisdieren te elimineren:
• Zorg voor een goede hygiëne van je huisdier en de ruimte waarin hij verblijft.
• Borstel regelmatig zijn vacht en poets zijn tanden.
• Voor de rest van het huis geldt: Besprenkel de kamers met Pet Remedies spray nadat je ze hebt schoongemaakt en geventileerd.
• Zuiver de lucht. Gebruik de vernevelaar van Pet Remedies met de nevels die een zuivere lucht creëren. En hoe werken de producten dan van de Pet Remedies-lijn?
• De menselijke neus kent ongeveer 400 verschillende soorten receptoren, die elk slechts één type of groep geurmoleculen waarneemt. Met de verkregen informatie zijn je hersenen in staat om een definitieve impressie van een aroma te verkrijgen.
• Deze impressie kan als positief (aroma, geur) of negatief (stank) aangemerkt worden op basis van algemeen aanvaarde definities.
• Onaangename geuren bevatten een grote variëteit aan reukmoleculen. Deze moleculen kunnen worden geclassificeerd naar chemische samenstelling en worden toegewezen aan een speciaal gebied van het menselijk reuksysteem waar de perceptie van onaangename geuren plaatsvindt.
• De geuren van Pet Remedies zijn samengesteld uit neutraromen en een gepatenteerd ingrediënt dat we Fixodor noemen. Neutraromen zijn wat chemische samenstelling betreft vergelijkbaar met moleculen die vieze geurtjes veroorzaken. Qua aantal atomen en chemische structuur lijken deze ingrediënten op moleculen die stank veroorzaken en worden daarom waargenomen door dezelfde reukreceptoren. Het feit wil dat de aangename geuren van Pet Remedies zodanig zijn ontwikkeld dat ze de ruimte van deze vieze geuren innemen en de vieze geuren zo maskeren. Fixodor is een afgeleide component van castorolie en heeft het vermogen om de moleculen met nare geuren op te vangen, ze in gasvorm te isoleren, te absorberen en te voorkomen dat ze vervliegen en verdwijnen.

Wacht niet langer en maak korte metten met die vieze geuren en selecteer een heerlijke geur voor in je huis:

• Oxygen: Ideaal voor in de badkamer.
• Citronella y Menta: Een heerlijke geurcombinatie voor avonden met je viervoeter. Vooral geschikt voor in de lente en de zomer.
• Morning Dew: Een warme geur van appel en kaneel in je keuken die je huisdier niet zal storen.
• Aire Limpio: Een frisse en zuivere geur. Ideaal voor kleedkamers.
• Lavanda fresca: Je kamer wordt gevuld met een heerlijk briesje uit de Provence.
• Frutas del bosque: Geen stank meer te bekennen, dus dat wordt heerlijk genieten met je hond of kat.
• Limonada: Een levendige frisheid die badkamers en keukens vrij houdt van hinderlijke geuren.
 Brisa Fresca: Perfect geschikt voor het hele huis. Maskeert nare geurtjes en laat een heerlijke, schone bloemengeur achter.

Je hebt er lang op gewacht, maar nu kan het dus echt! Een huisdier hebben en toch je huis lekker laten ruiken.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN