naamloos2

Trouwbedankjes

 
Zoek je een leuk trouwbedankje maar kom je er maar niet uit? Wij hebben de heerlijkste bedankjes voor jou. Je kunt het langer bewaren, maar het belangrijkste: het ruikt super lekker. De meeste mensen worden gelukkig van een lekkere geur. Op deze manier zullen de gasten terugdenken aan jullie bruiloft. 
Als ze in bad gaan met de badbommetjes, het kaarsje aansteken, de zeepbloemen laten oplossen in bad of onder de kraan, de wierook aansteken, de waxmeltjes smelten en ga zo maar door.

Bij ons kun je alle producten los aanschaffen om zelf een trouwbedankje samen te stellen. Ook is het mogelijk om de producten in andere kleuren en geuren te bestellen. Wij zijn afhankelijk van de voorraad van de groothandel. Aangezien wij dit voor jou moeten bestellen, vragen wij je 3 weken van te voren (liefst eerder) jouw bestelling bij ons te plaatsen. De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal wat je afneemt, met of zonder organza zakje enz. Er zijn veel mogelijkheden. 
Eigen ideeën zijn ook welkom. Let er wel op dat ons assortiment vooral op geurartikelen gericht is. 

Heb je vragen over een product of wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact met ons op. Dit mag via de mail: info@hetzonnekoekje.nl of via whatsapp: 0649306929.
Betaling is vooraf i.v.m. het bestellen van alle producten. Het kan zijn dat de groothandel de producten niet, of gedeeltelijk op voorraad heeft. Dan bespreken wij met jou wat er eventueel wel mogelijk is. Misschien een combinatie van bepaalde kleuren? Of een andere kleur. Mochten wij er niet uitkomen samen, vindt er natuurlijk geen betaling plaats.

Helaas kunnen wij (nog) geen kaartjes voor aan de bedankjes maken, maar dit is heel makkelijk online te bestellen en eventueel te bevestigen aan het bedankje. Wel kunnen wij jouw eigen kaartjes (geleverd via de post of langsbrengen) voor jou bevestigen aan de bedankjes om jou het werk te besparen. Ook kunnen wij eventueel lint/touw meeleveren voor het bevestigen. Alles is bespreekbaar. 

Deze pagina is nog nieuw, dus alle mogelijkheden staan er nog niet op. Deze wordt steeds aangevuld.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN